Få hjemmespa oplevelsen med Veet Spawax

Det er dejligt at blive forkælet nu og da, men med tids- og pengebegrænsninger, er det ikke altid muligt at tage en spa dag og tilbringe hele dagen der, væk fra de sædvanlige dag-til-dag opgaver. Bortset fra det, kan professionelle spabehandlinger være dyre, især hvis du har lyst til at få et par forskellige behandlinger - det kan virkelig presse prisen op og det gør straks oplevelsen mindre afslappende!

Men der er ingen grund til at du går glip af denne oplevelse! Hvis du har lyst til en god skønhedsbehandling, men ikke rigtig har tid og ønsker at undgå at bruge for mange penge, kan du nemt forvandle dit badeværelse til din helt egen afslappende spa for en aften, så du kan afstresse og få fornyet velvære hjemmefra.

Musik

De fleste spa-steder spiller blød, rolig musik i baggrunden, så hvorfor ikke gøre det samme for at få din aften i gang? Den rigtige slags musik kan få krop og sind til at slappe af, så sæt på din foretrukne afspilningsliste eller find en playliste og finde nogle bløde, afslappende lyde. Sluk telefonen, eller lad den ligge i et andet rum, så intet forstyrrer dig.

Lys

Duftlys med æteriske olier kan virkelig forbedre hjemmespa-oplevelsen. Tag et varmt bad, skru ned for lysstyrken og tænd derefter dit favorit stearinlys, som hjælper med at berolige dit sind, mens du slipper af med eventuel stress og spændinger i badet. Duftlys med lavendel er perfekt til at slappe af i kroppen, eller hvis du er på udkig efter noget lidt mere forfriskende, så er eukalyptus en god mulighed.(1) Sørg for at placere lyset et sikkert sted.(2)

Scrubs

Mens du er i bad, ville det være en god mulighed for at give din krop en scrub og exfoliere huden ved hjælp af en salt scrub. Dette vil hjælpe kroppen med at slippe af med alle de giftstoffer og døde celler, som din krop har og efterlade huden blødere og glattere. Brug måske også en hårmaske – f.eks. en god portion kokosolie, der vil overlade håret super blød og sundere bagefter. Bevar blødheden i huden ved at anvende en fugtighedscreme over hele kroppen, mens din hud stadig er fugtig, efter du går ud af dit bad.

Glem ikke at lægge dit håndklæde på en radiator, før du går i bad, så du kan forkæle dig selv med et varmt håndklæde, når du kommer ud.

Hårfjerning

At blive vokset i salonen er en dejlig oplevelse, men det er lige så let at gøre det selv derhjemme. Veet Spawax er et elektrisk varm voks kit, som er perfekt til at blive brugt derhjemme, som giver dig resultater, der holder i op til 28 dage.(3) Også, når den er tilsluttet og varmer din voks op, har voksen en blød lyserød glød og duft der medvirker til den afslappede spa vibe. Det er en voksstrip-løs teknik, det betyder, at du bare spreder voksen på og derefter, når den er tørret, så trækker den af, ikke nogle med at fumle rundt med strips. Voksen kan bruges på dine ben, under armene og endda ved bikinilinje, så du kan forlade dit hjemmespa som en hårfri gudinde.

 

1)     http://www.sparkpeople.com/resource/slideshow.asp?show=102

2)     http://candles.org/fire-safety-candles/candle-safety-rules/

3)     Gælder kun for Veet voks. Tilfredshedsundersøgelse foretaget af BIOPHYDERM i 2007 med 30 frivillige forbrugere.