Myter og Fakta : Fakta

FAKTA: Veets hårfjerningscreme gør ikke huden mørkere.

Du behøver ikke bekymre dig om, at huden bliver mørkere når du bruger Veet. Dette sker typisk når huden reagerer på irritation, og når det anvendes korrekt irriterer Veets hårfjerningscreme ikke huden. For de bedste resultater bør du eksfoliere 24 timer før depilering. Veets hårfjerningscremer er tilsat en fugtgivende formular, som gør det nemt at opretholde en lækker blød fornemmelse.

FAKTA: Du bør forberede huden før hårfjerning

Det kræver ikke lang tid at sikre et optimalt resultat med Veet. Vask og skyld først området som skal behandles med varmt vand. Det åbner porerne og fjerner urenheder fra huden. Det er vigtigt at tørre grundigt efter. Følg disse enkle steps, så vil du opdage at hårfjerning med Veet er både nemt og effektivt!

FAKTA: Voksbehandling får håret til at vokse langsommere ud.

Voksbehandling med Veet Wax strips eller varm voks fjerner håret ved roden, så det tager længere før det vokser ud igen. Med Veets voksprodukter vil dine hår bliver finere og blødere, når de vokser ud igen.

FAKTA: Stramtsiddende tøj kan give indgroede hår.

Stramtsiddende tøj kan forårsage indgroede hår, fordi det forhindrer hårets naturlige vækst, og derfor giver betændelse i hårsækken. Dette gælder især i bikiniområdet, og barbering gør det kun værre. Eksfolier med jævne mellemrum og forsøg at bære mere løstsiddende tøj - så vil du både føle dig og se smukkere ud, uden irriterende indgroede hår!

FAKTA: Du bør ikke tage sol umiddelbart efter hårfjerning.

Ideelt set bør du vente 24 timer for at undgå at blive forbrændt eller ujævn farve. Din hud er mere sensitiv efter hårfjerning, og derfor er det også vigtigt at bruge solcreme. For at holde huden smuk bør man bruge solcreme til hverdag, idet UV-stråler skaber tidlig ældning og skader på huden.

FAKTA: Du bør ikke svømme umiddelbart efter voksbehandling.

Eftersom din hud er mere sensitiv efter voksbehandling, bør du nok vælge en anden form for træning. Det er bedst at lade huden genvinde sin styrke, hvis den skal være så smuk som muligt. Vi anbefaler, at vente 24 timer inden du tager ud og svømmer.

FAKTA: Du kan selv fjerne uønsket hårvækst.

Selvfølgelig kan du det! Veet tilbyder alt du behøver for at kunne fjerne hår selv og opnå fin glat og blød hud. Vores instruktionsvideoer og instruktionerne på pakken giver dig ro til at nyde en effektiv hårfjerning hjemme hos dig selv.

FAKTA: Undgå at barbere bikinilinien.

Bikinilinien er et sensitivt område, og selvom det kan være fristende at spare tid ved barbering, er det bedre at undgå dette. Barbering kan give indgroede hår og kan udtørre huden - og så risikerer man rifter og snitsår. Brug et af Veets hårfjerningsprodukter og husk at læse instruktionerne på pakken omhyggeligt, før du går i gang.

FAKTA: Jeg bør teste Veet, før jeg anvender produkterne.

Før hver behandling bør man udføre en patch test på et mindre område af huden, som du ønsker at behandle. Hvis du ikke oplever gener indenfor 24 timer, kan du derefter anvende produkter.

FAKTA: Stress kan belaste huden.

Stress kan have indvirkning på din hud. Hold sindet i ro og vær afslappet, sæt grænser for dig selv og forsøg ikke at lade stress skade dit helbred. Fokusér på de ting du nyder og forkæl dig selv en gang imellem!

FAKTA: Graviditet ændrer din smertetærskel.

Det er en spændende tid, og kroppen gennemgår så mange forandringer, som kan gøre din hud mere følsom overfor smerte. Hormonelle ændringer og øget blodgennemstrømning i huden kan ændre den måde, du reagerer på enkelte produkter. Derfor er det også vigtigt at læse instruktionerne på pakken før brug.

Når du er gravid kan voksbehandling give blå mærker, så derfor anbefaler vi, at bruge Veet hårfjerningscreme i denne periode. Læs forholdsreglerne og instruktioner på pakken for yderligere information.

FAKTA: Jeg kan opnå professionelle resultater derhjemme.

Absolut! Alle Veet produkter giver fine resultater, men vi anbefaler særligt at prøve Veet Warm Wax Orientalsk Formel eller Veet Easy Wax, da de er skønhedsbehandlinger som giver professionelle resultater. Samtidig er de skånsomme for huden, og efterlader den glat og blød i op til fire uger.

FAKTA: Jeg bør ikke fjerne hår fra samme område hver dag.

Vi anbefaler at vente mindst 72 timer mellem behandlinger, uanset hvilken metode der anvendes. Pas også på med at voksbehandle samme område to gange under samme behandling, for at sikre at huden holder sig smuk og sund.

FAKTA: Huden skal være ren og tør under hårfjerning.

Det er rigtigt vigtigt at rengøre og tørre huden, før du anvender Veet. Fedtet hud efter brug af fugtigheds- og solcreme forhindrer hårfjerningscreme og voksprodukter fra at virke optimalt.

FAKTA: Mange faktorer har indflydelse på, hvor smuk min hud ser ud.

Har du nogensinde spekuleret over, at der er dage, hvor huden bare ser ekstra frisk ud? Så har du sikkert fulgt disse tips, som alle bidrager til en smuk hud: 
Spis sundt og varieret, drik masser af vand, brug solcreme, undgå stress og få nok søvn. Dette er den nemmeste måde at sikre et smukt udseende.

FAKTA: Hårfjerning kan være mere smertefuldt under min menstruation.

Fordi voksbehandlinger fjerner hårene ved roden, kan det godt gøre lidt ondt! Når du har din menstruation, kan du muligvis mærke det tyderligere, fordi din krop generelt er lidt mere sensitiv. Prøv Veet hårfjerningscreme for smertefri hårfjerning i denne periode.

FAKTA: Hårfjerning er mere smerefuldt, når det er koldt.

Det er sandt! På kolde dage vil vores muskler ufrivilligt trække sig mere sammen, så huden strammes. Hårfjerning bør i kolde perioder ske i varme, behagelige omgivelser, da det åbner porerne og derved mindsker ubehag. Hvis du ønsker smertefri hårfjerning i en kold tid, kan du prøve Veet hårfjerningscreme. Produkterne virker rigtigt fint, fordi de aktive ingredienser når ind under huden og opløser proteinerne, som udgør håret.

FAKTA: Det er bedre at undgå deodorant med alkohol før og efter hårfjerning.

Alkohol-baserede produkter kan give irritation i huden, og vi anbefaler, at du venter med at bruge dem til 24 timer efter hårfjerningen.

FAKTA: Voksprodukter bør kun anvendes en gang.

Vi råder af hygiejniske årsager til, at du ikke genbruger voks, når først det har været brugt.

Der er en enkelt undtagelse, når du bruger voks strips. Når du har fjernet en strip, kan du med det samme genbruge den for at fjerne et mindre område med hår, der ikke kom med i første forsøg. Derefter skal man dog smide den ud. Voks strips bør ikke genbruges med den ene lille undtagelse.

Voks med Orientalsk formel bør altid kun bruges én gang, og smides ud efter brug.

FAKTA: Eksfoliering kan forhindre indgroede hår.

Vi ønsker alle en glat og blød hud, fri for irriterende indgroede hår. Eksfoliering fjerner døde hudceller, og er en af de nemmeste måder du kan forhindre indgroede hår. Eksfolier jævnligt - en gang om ugen er bedst. Hvis du har sensitiv hud anbefaler vi dog at gøre det med 15 dages mellemrum.

FAKTA: At trimme kropsbehåring før voksbehandling nedsætter gener under behandlingen.

Fordi Veet Wax Strips er effektive mod hår så korte som 1,5 mm, kan du roligt trimme hårene på ben, bikinilinie og under armene for at gøre arbejdet nemmere. Hår der er længere end 5 mm. bør faktisk trimmes ned for at undgå ubehag under behandlingen. Dertil bliver behandlingen mere effektiv, så du undgår at bruge for mange strips!