Er hårfjerningscremer velegnede til alle?

Hårfjerningscremer er en fantastisk løsning til hurtig og smertefri hårfjerning. De er et godt valg til travle kvinder på farten – nogle produkter giver dig silkebløde ben på blot fem minutter uden at du overhovedet behøver at stige ud af badet! Men vil hårfjerningscremer være det rette produkt for alle med disse bekvemmelige resultater?

Der findes mange forskellige hudtyper rundt omkring. De kan ofte ændre sig med tiden blandt andet på grund af hormonelle ændringer, som man blandt andet oplever under graviditeten. Selvom det er vigtigt at være opmærksom på din krops følsomheder, er det forfriskende at vide, at der er mange løsninger derude, når det kommer til at søge efter den glatte, hårløse hud – inklusiv hårfjerningscremer! Tricket er at finde den rette for dig.

Hvordan virker de?

Hårfjerningscremer opløser hårets keratinstruktur, så det svækkes ved roden og kan tørres eller skylles væk. Processen hjælpes som regel på vej af basiske ingredienser, der er designet til sikkert at nedbryde proteinerne. De er typisk sikre at påføre huden, men vi oplever selvfølgelig alle forskellige grader af følsomhed, så det er vigtigt, at du lærer din hudtype at kende, når du udforsker hårfjerningsmulighederne.

Det bedste tip!

Hvis du er ny indenfor hårfjerningscremer, foreslår vi, at du tester det på en lille del af huden, hver gang du bruger produktet, før du bruger det på et større område.

Kan jeg bruge hårfjerningscremer mens jeg er gravid?

Der er ingen faste regler for, hvordan din krop vil opføre sig under graviditeten. Mange kvinder oplever dog en forhøjet følsomhed ved huden, og de rapporterer endda om forekomsten af tykkere, mørkere hår på nye, uønskede steder på grund af de hormonelle ændringer i deres krop. Så meget desto mere en grund til at finde det perfekte hårfjerningsprodukt til dig! Hvis du oplever forhøjet hudfølsomhed, kan det være en idé at prøve et af Veets produkter, der er designede specielt til følsom hud, da de er rige på lindrende ingredienser som Aloe Vera. Så der er ikke nogen grund til at lade de specielle ni måneder gå uden følelsen af glat og blød hud!

Jeg har følsom hud. Bør jeg undgå hårfjerningscremer?

Du bør igen vælge et produkt, der er designet til følsom hud, da det kan være det rette produkt for dig. Der er tilsat dulmende Aloe Vera til Veets række af Sensitive Skin produkter for at mindske eventuel irritation. Det er også vigtigt at sikre, at du giver din hud lidt ekstra kærlig omsorg før og efter hårfjerningen. Det er meget vigtigt, at du husker at fugte din hud. Selv enkle vaner som at drikke mere vand, undgå parfumerede produkter og endda tage kortere og mindre varme bade kan hjælpe med at mindske kløen og irritation. Og husk, at det altid er klogt at tjekke, om du er særligt berørt af hudirritationer hos din læge.

Er hårfjerningscremer velegnet til bikinilinjen?

Er du blevet inviteret på stranden i sidste øjeblik? Hårfjerningscremer kan være perfekt til dig, hvis du vil undgå smerten fra voksbehandlingen, men du stadig vil have en hurtig, behagelig hårfjerningsmulighed til dit bikiniområde.

Hårfjerningscremer kan være en fantastisk løsning til hurtig og smertefri hårfjerning, uanset om du planlægger din næste tur til stranden! Du bør som altid teste produkterne på et lille område af huden, før du vælger det rette produkt for dig, hvis du er usikker på, om hårfjerningscremer er noget for dig.