En tur over knæet: længden på nederdele gennem årene

Vi ved alle, hvor hurtigt moden skifter – hvad der er in den ene dag, er yt den næste dag. Det samme er gældende for kvindemode. Den har ændret sig markant gennem årene, især når der kommer til længden på nederdele…

Tætsiddende korsetter og klokkeformede nederdele var normen blandt kvinder tidligt i 1900-tallet.

Det var ikke accepteret for kvinder at vise deres ben, så de gik med nederdele, der gik helt ned til gulvet samt kjoler for at sikre, at de var helt tildækkede.

I de buldrende 20’ere vandt kortere taljekjoler frem, der sluttede lige under knæet. En meget populær stilart, som vi stadig finder i den Gatsby-inspirerede mode, vi har adopteret i dag.

Selvom længden varierede gennem årene alt efter, hvordan moden var på det pågældende tidspunkt, var opfindelsen af miniskørtet af Mary Quant i 1965 en nytænkning indenfor kvindemode.

Som kvinder blev mere uafhængige og selvbevidste, blev det mere moderne at vise sine ben frem, om så solen skinnede eller ej. Så det er ikke nogen overraskelse, at efterspørgslen efter effektiv hårfjerning voksede med indtoget af kortere nederdele.

Nogle af de ældre former for hårfjerning inkluderede skrabere lavet af flint, pincetter, cremer og sten. Valnødolie og gaze var en anden form for hårfjerning.

Heldigvis har hårfjerning udviklet sig med moden gennem tiden. Der er en type hårfjerning til alle kvinder – om det så er hårfjerningscreme, barbering eller voksbehandling.

Har du et miniskørt eller et par korte shorts, som du gerne vil have på, men du har ikke tid til at besøge skønhedssalonen?

Veet tilbyder en række voksbehandlingsprodukter, som du kan bruge derhjemme. Veet Spawax Kit giver dig blødheden fra salonen med fra dit eget hjems bekvemmelighed.

Prøv at bruge Veet Wax Strips for de bedste resultater, hvis du vil fjerne hår fra mere følsomme steder som bikinizonen og under armene.

Gem ikke dine ben væk, men omfavn dine silkebløde ben og vis dem frem til verdenen med selvsikkerhed!