En gave til dig: Forkæl din hud til jul

Julestressen er på vej ind over dig, og derfor er det vigtigt, at du forkæler dig selv – og helt ærligt, hvem har råd til en hel spaweekend på denne tid af året?

Her er vores tips til, hvordan du får lidt tid til dig selv i trygheden fra dit eget hjem. Tro os – din krop (og dit sind) vil takke dig for det.

  • Lav din egen hårkur

Der er så mange forskellige typer af hårkure, du kan vælge mellem. Men da det snart er jul, bør du prøve den festlige hårkur med kanel, så du kommer i julestemning:

Tilføj et halvt bæger honning, et halvt bæger olivenolie og to spiseskefulde pulver i en skål. Bland det sammen, indtil det er tykt og blødt. Smør blandingen ud i håret, rul dit hår ind i husholdningsfilm og lad det være der i et par timer, så julemagien kan klare resten[1].

Derefter skal du skylle hårkuren ud med varm vand samt shampoo og balsam, som du plejer. Til sidst skal du blot nyde resultatet af dine sundere, glattere og mere skinnende lokker!

  • Giv dig selv en manicure

Start med at rense neglene og fjerne eventuel gammel neglelak med neglelakfjerner. Du må aldrig pille det af…

Klip neglene til den ønskede længde og fil med en sandfil og husk at file i den samme retning hver eneste gang.

Note: Det kan være en god idé at holde neglene korte, hvis du skal fylde en kalkun en af de kommende dage.

Læg dine hænder i blød i vand med sæbe i fem minutter. Massér derefter neglebåndene i olie og lad dem tørre.

Læg et lag neglelak på efter eget ønske! Hvis du vil holde dine negle sunde, skal du altid huske at bruge underlak før du lakkerer dine negle og slutte af med en overlak for at undgå, at de skaller af…

  • Drik vand med mynte og citron

Den største trend på Instagram i øjeblikket er vand tilsat naturlige smagsingredienser (infused water), og vi har fundet ud af, at vand med mynte og citron ikke blot smager godt, men det gør dig også frisk til en hel uge med fest og farver.

Alt du skal gøre er at tilføje en halv citron og tre mynteblade til 250 ml vand, og du er klar!

  • Forkæl dig selv med en voksbehandling

Der er ikke noget værre end at give dig tid til lidt selvforkælelse og indse, at dine ben godt kunne trænge til en voksbehandling, mens du er ved det.

Hvis du vil være sikker på, at din hud føles glat og blød ind i det nye år, bør du først og fremmest eksfoliere huden. Det vil fjerne de døde hudceller, der er på hudens overflade og derefter sikre, at du får den bedst mulige voksbehandling.

Påfør dine ben Veet Spawax, et område ad gangen i overensstemmelse med instruktionerne på æsken. Den inkluderer lilla lilje og sukkerfigen, der ikke blot dufter dejligt, men som også vil skabe den forkælende spa-oplevelse, der skal få dig til at glemme alt om den to-do liste du har med ting, der skal ordnes inden jul.

  • Tag et bad

Hvordan kan vi sammensætte selvforkælelsestips uden at inkludere et bad?

Så giv dig selv lidt ekstra tid i år. Vi lover dig for, at du vil blive glad for det, når julekaosset vinder sit indtog.