Din ultimative guide til Veet Spawax

At gå på salon og få en professionel voksbehandling kan være en dyr vane. Hvis du er på udkig efter et billigere alternativ, hvorfor ikke prøve gør-det-selv voks i dit eget hjem?

I både 'Purple Lily & Sugar Fig "og" White Orchid & Vanilla' dufte, er Veet Spawax kit den perfekte mulighed for en perfekt glat hjemmevoksnings oplevelse. Det er en voks strips-fri version, der gør hele processen meget let at udføre, plus det kan endda fjerne hår helt ned til 2 mm på dit ben, under armene og ved bikini-området.

 

Hårfjerning på benene

• Ved brug af spartellen, der kommer med sættet, spreder du langsomt en kort og ikke alt for tynd strimmel af den varme voks langs benet i retning med hårvæksten. Så du starter ved dit knæ og bevæger spartellem ned mod din ankel.

• Vent 30 - 60 sekunder, indtil voksen er tør at røre ved. Lad det heller ikke tørre for længe, da voks strimlen kan gå i stykker, hvis voksen er for tynd eller for tør.

• Hold huden stram, tag fat i voksen nede ved din ankel og træk strimlen af, mod grosretningen, så hurtigt som du kan. Jo hurtigere du trækker, jo mere hår vil du kunne fjerne.

• Hvis der er eventuelle rester af voks, kan du bruge Veets vådservietter eller baby olie til at tørre det væk.

 

Hårfjerning under armene

Dine armhuler er en lille smule mere følsomme end dine ben og her vokser hårene i begge retninger, så hårfjerningen bliver nødt til at ske i to omgane.

• Løft albuen opad for at stramme huden under armene så meget som muligt

• Fra den øverste del af din armhule: ved hjælp af spatelen, påfør voksen i retningen ud mod albuen

• Træk voksen af mod hårenes vækst, hold voksen tæt på huden, mens du trække det tilbage

• Gentag processen fra den nederste del af din armhul: påfør voksen i den anden retning og gentag fjernelseprocessen.

• Fjern resterne af voksen med Veet vådservietter

 

Hårfjerning i bikiniområdet

Dit bikiniområde er endnu mere følsomt end både dine ben og armhuler, så kun brug voksen på små områder ad gangen

• Hold huden stram og påfør et lag voks med spatelen i retningen af hårvæksten.

• Vent 30 - 60 sekunder, indtil voksen er tør at røre ved

• For at fjerne hårene, trækker du voksen tilbage på samme måde som før, mod retningen af ​​hårvæksteretningen.

Bagefter er der ingen grund til at rense voksen ud af potten, det kan blive der, indtil du er klar til at bruge det igen. Hvis du ønsker at rense spatellen, kan dette nemt gøres med en af af ​​Veet vådservietter.

For at rengøre voks-potten og ydersiden af ​​potten, tjek først at den er slukket, men stadig varm. Prøv at sørge for, at låsemekanismen er ren og voks fri, så den er let at åbne næste gang. Du kan bruge babyolie og vatrondeller her til at tørre resterne af eller selvfølgelig Veet vådservietter virker også fint. Til sidst tørre du den over med et tørt stykke køkkenrulle for at fjerne eventuelle olier.

Og der har du det; en komplet guide til Veet Spawax kit, hvordan man bruger det og efterfølgende kan nyde smuk glat hud i op til 28 dagei

i Gælder kun for Veet voks. Tilfredshedsundersøgelse foretaget af BIOPHYDERM i 2007 med 30 frivillige forbrugere.