Blød vinterhud

Det sidste du ønsker, når vinteren rammer, er at gøre dine ben klar til hårfjerning en sen aften mod det kolde bruseglas, når de er tørre og sprækkede.

Du bør i stedet komme ud af vinterhiet et øjeblik og fugte dine stænger, så dine ben vil være klar, hvis du (ufrivilligt) bliver nødt til at vise dine ben frem på et tidspunkt!

Det kolde vejr er hårdere ved din hud, så her er de fem bedste grunde til at vokse og sikre, at du beholder den sunde sommerglød hele året rundt:

  1. Du bør eksfoliere din hud og fjerne døde hudceller før voksbehandling, så det ikke føles som om, at du slår dit hoved mod en mur, når du fugter den. Din hud vil hurtigt nyde godt af fordelene, hvis du fugter den, efter du har vokset den.
  2. Vinter er den perfekte årstid at fokusere på de steder, som folk ser mest – primært ansigtet. Hårfjerning i ansigtet KAN være smertefuldt, men med det rette produkt (som Veet Precision Wax & Care) vil det være hurtigt overstået, og det vil føles meget bedre.
  3. Få den ekstra fordel ved voksbehandling uden barbering imellem behandlingerne, så din hud føles blødere i længere tid. Hvis den tankegang får dig til at føle dig kold, så husk at barbering får hårene til at gro ud igen tykkere end før. Det betyder, at når du skal foretage en voksbehandling næste gang, vil det være meget mere smertefuldt!
  4. Hvis du planlægger en hurtig flugt, bør du ordne bikinilinjen nogle dage i forvejen. Start med en renseserviet før du vokser, hvorefter du forebygger indgroede hår ved at putte noget koldt på området, der lukker porerne så hurtigt som muligt.
  5. Da dine kropshår vokser i tre forskellige tempoer[1], vil en regelmæssig voksbehandling sikre, at hårene tilvænnes til at vokse ud på det samme tidspunkt. Voksbehandlinger svækker også rødderne, så det vil ikke være lige så smertefuldt, når hårfjerning er tilbage på dagsordenen!

Som de fleste af os vil folk give efter og ende med at gå tilbage til barbering, men hvis du vægter følelsen af glatte ben højere end følelsen af åben ild, er der en masse muligheder for at gøre det så hurtigt og smertefrit som muligt.

Det vigtigste, du skal huske, er at holde din hud fugtig, så den kan se og føles sund. Vask i lunkent vand og fugt straks efter og før du går i seng.

Der er også andre brugbare tips som at beskytte din hud mod ugunstige temperaturer. Hvis du er udenfor, bør du pakke dig varmt ind og gå med strømpebukser, hvis dine ben bliver særligt tørre. Når du har varmen slået til i dit hus, bør du placere en skål med vand for at fugte luften.

Til sidst skal du huske at drikke rigeligt med vand!