Bliv udenfor om sommeren

Lange dage, varmere aftener og solskinsperioder. Mange mennesker siger, at sommer er deres yndlings årstid, når naturen er i fuld flor, og vi får muligheden for at bruge mere kvalitetstid udenfor. Men mens mange af os nyder de varme temperaturer i sommermånederne, kan det kræve en del udfordringer for ens skønhed lige fra hårfjerning til eksponering for sol. Og da det altid er vigtigt at være sikker, når det kommer til at blotte din hud, er det ikke nødvendigt at gemme sig i skyggen hele tiden. Her er nogle gode tips til, hvordan du forbereder til hud til sommermånederne og opretholder en sund, glødende hud.

Elsk dine glatte ben

Hvad er det første der sker, når sommeren kommer? Skørterne bliver kortere, selvfølgelig! Det er fantastisk at kunne bruge sin sommergarderobe igen, men for mange mennesker kan tør hud være en afskrækkende faktor. Du kan dog tage visse forholdsregler, så dine ben ikke lider under den pludselige eksponering. Fugtning af huden er altafgørende, især efter et bad[1]. Med det i tankerne vil det også være en god idé at forkorte de lange, varme bade, da de kan dehydrere din hud[2]. Barbering er ikke altid velegnet til tør hud, da de skarpe blade skraber din huds naturlige olier væk, der hjælper med at forhindre tørhed[3]. Derfor kan du udforske andre muligheder som voksbehandling, der ikke kræver lige så meget kontakt med huden. For at opnå de bedste resultater er det bedst at anvende denne metode året rundt og ikke kun i sommermånederne, så dine ben vil være klar til de modetrends sommeren måtte bringe.

Bliv bikiniklar

Det er ikke kun dine ben, der bliver eksponerede. Du håber nok på at kunne bære din nye bikini, hvis du tager på stranden til sommer. Bikiniområdet kan være et følsomt område, når det kommer til hårfjerning, men der er nogle gode løsninger, der endda egner sig til følsom hud. For en sidste-øjebliks løsning kan hårfjerningscremer gøre underværker. Du skal bare påføre cremen i badet og fjerne den indenfor fem minutter[4] - tids nok til at skylle shampoo og balsam ud af dit hår! Hvis du leder efter en løsning, der holder lidt længere, er Veets Easy Grip voks strips specialdesignet til at klare de områder, der er svære at nå, og det kan give dig et glat resultat i op til fire uger. De kan også være et godt supplement til din feriekuffert, hvis du ikke vil have for mange ting med.

Sommer bør være et tidspunkt, hvor du lovpriser din naturligt glødende hud. Det er dog vigtigt at huske UV-beskyttelse, når huden eksponeres for sol. Så kan du gå ud med sikkerhed, hvad end du skal ud og dyrke sport eller solbade på stranden. Lad ikke hårfjerning og tør hud være en udfordring for dig. Med disse tips kan du vise dig frem med din glødende og sunde hud - på ingen tid.[1] http://health.howstuffworks.com/skin-care/moisturizing/basics/moisturize-body1.htm

[2] http://www.skin-fitness.com.au/skin-concerns_dry.htm

[3] http://hairremoval.about.com/od/shaving/a/How-To-Shave-With-Sensitive-Skin.htm

[4] http://hairremoval.about.com/od/depilatories/a/Depilatory-101.htm